E-consult middels beeldbellen

Vanaf woensdag 25 maart 2020 is het mogelijk om via beeldbellen een E-consult aan te vragen. Wij kunnen dan uw vragen beantwoorden en waar mogelijk uw therapieplan aanpassen en de hulpmiddelen op afstand bijstellen of opnieuw intekenen. Doordat wij van als onze bestaande clienten beschikken over een digitale database van drukmetingen en voetafdrukken is dit zeer goed mogelijk. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen onder telefoonnummer 0321-700200. Wilt u de afspraak via onze digitale agenda maken? Kiest u dan bij afspraaktype voor E-consult. Wij zullen dan op de geplande datum en tijdstip van de afspraak contact met u opnemen. Belangrijk is dat u op dat moment uw computer klaar heeft staan.

Welke apparaten zijn nodig om beeldbellen mogelijk te maken?

Een pc, laptop, tablet of smartphone met een internetverbinding is voldoende voor gebruik. Het is belangrijk dat het apparaat een microfoon, een werkende webcam of een geintegreerde camera heeft.

Nieuwe zolen nodig?

Gelukkig voor ons en voor u is het binnen onze praktijk al een tijdje mogelijk om nieuwe zolen te ontvangen zonder dat er fysiek contact is met de podotherapeut. U kan namelijk ook nieuwe of een extra paar zolen telefonisch of online te bestellen. Veelal worden zolen vergoed vanuit de zorgverzekeraar. Uiteraard kunnen wij 'uw vergoeding' opvragen en de volledige declaratie bij uw zorgverzekeraar afhandelen.