Informatie

Hieronder treft u een aantal links aan waarmee u folders en bijlagen kunt downloaden. Tevens hebben wij een aantal links naar websites geplaatst gerelateerd aan onze dienstverlening. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken neemt u dan contact met ons op.

Diabetische Voetzorg vanaf 1 januari 2015

Heeft u diabetes mellitus (DM) en een verhoogd risico op een wond? Is in het verleden een SIMM’s classificatie bij u vastgesteld? Dan bent u waarschijnlijk onder behandeling van een podotherapeut en/of een pedicure. In dat geval gaat er voor u het een en ander veranderen vanaf 1 januari 2015. Wij informeren u graag over deze veranderingen, de nieuwe werkwijze en de kosten hieraan verbonden.

Wijzigingen voetzorg Diabetes Mellitus in 2015

Vergoedingen

Podotherapie wordt door de meeste ziektekostenverzekeraars (deels) vergoed vanaf een aanvullend pakket. U doet er verstandig aan vooraf uw polisvoorwaarden na te kijken of te informeren bij uw ziektekostenverzekeraar wat u precies vergoed krijgt. 

De facturering hebben wij uit handen gegeven van uwnota.nl. Na afloop van onze eerste behandeling of vervolgbezoek, declareert uwnota.nl rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw dekking krijgt u dan nog een factuur thuis gestuurd met een te betalen restbedrag.


In het nieuwe zorgstelsel wordt podotherapie vergoed vanaf de aanvullende verzekering. Dit is dus niet anders dan voorgaande jaren.

Aanvullende informatie

Tarieven en Betalingsvoorwaarden

Artsenwijzer Podotherapie

Folders en handleidingen

Hieronder treft u een aantal links aan naar onze folders. Door hierop te klikken kunt u deze direct inzien (pdf-formaat).

In onze praktijk geven wij vaak zogenaamde handleidingen mee. Hieronder kunt u deze inzien door hierop te klikken (pdf-formaat).

afspraak maken podotherapie Ermelo
Maandag 09:00 - 13:00
Dinsdag 08:00 - 16:00
Woensdag 08:00 - 16:00
Donderdag 08:00 - 16:00
Vrijdag 09:00 - 13:00

 

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09:00 en 12:00 uur.

Ons adres

Routebeschrijving

Routebeschrijving Podotherapie Ermelo